Kies uw taal
  • nl
  • de

Verf voor schoolplein

Verf voor uw schoolplein nodig?

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw verf voor uw schoolplein levert? Bij D&S belijning bent u aan het juiste adres. D&S belijning is dé specialist in het aanbrengen van belijningen, bijvoorbeeld in uw fabriekshal, op uw schoolplein of in uw parkeergarage. Wij zijn gevestigd in Oosterwolde en werkzaam door heel Nederland. Ook u zijn wij graag van dienst! Onze vakmensen hebben oog voor detail en afwerking en zorgen ervoor dat het resultaat optimaal is.

img_2757verkeerscircuit-neede-1school-hoogersmilde-2img_2755

Verven van schoolplein door D&S belijning

Bij D&S belijning zijn belijningen in alle vormen, maten en kleuren mogelijk. Wij hebben oog voor detail en werken enkel met producten van uitstekende kwaliteit. Voor het verven van een schoolplein gebruiken wij diverse producten, waaronder twee componenten wegenverf, koudplast en nalichtende glow in the dark verf. Door onze ruime kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat het juiste product op de juiste locatie wordt toegepast. Dit zorgt voor een optimaal resultaat!

Belijning op zowel binnen- als buitenlocaties

Zoals u wellicht opgemerkt heeft: belijning is onze specialiteit. Wij belijnen zowel binnen- als buitenterreinen, bijvoorbeeld:

  • Bedrijfshallen;
  • Parkeergarages;
  • Schoolpleinen;
  • Sportvelden.

Vraag direct een offerte aan!

Benieuwd naar afgeronde projecten van D&S belijning? Bekijk gerust eens onze foto-impressies en laat u overtuigen. Bent u al overtuigd van de kwaliteiten van D&S belijning? Vraag dan een offerte aan of neem contact op! D&S belijning adviseert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden met betrekking tot de verf voor uw schoolplein. Tot uw dienst!

Vrijblijvende offerte