Kies uw taal
  • nl

Parkeerplaats markering

Parkeerplaats markering aanbrengen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat parkeerplaats markering aanbrengt? Maak dan kennis met D&S Belijning: een specialist in het professioneel aanbrengen van wegmarkering. Zowel een nieuw parkeervlak volledig belijnen aan de hand van een tekening als een oude markering opnieuw aanbrengen doen wij graag voor uw bedrijf of organisatie.

Wilt u een parkeerplaats markering laten aanbrengen? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we samen uw wensen en eisen. Indien gewenst ontvangt u van ons direct een vrijblijvende offerte.

Neem contact op Offerte aanvragen

De beste markering voor uw parkeerplaats

Onze medewerkers beschikken over ruime kennis en ervaring en dat zorgt voor een totaalpakket inclusief de voorbehandeling. Als u ons inschakelt voor een parkeerplaats markering, profiteert u van meer voordelen:

  • Punctuele belijningen
  • Flexibel werken
  • Wegenverf in de gewenste vormen, belijning en kleuren
  • Vele jaren ervaring met markeringen
  • Wegmarkering voor heel Nederland en België
  • Goed werk moet altijd geleverd worden

Snellere en veilige parkeerdoorstroom

Heeft u rond uw bedrijf een parkeerterrein waar bezoekers en medewerkers hun auto’s kunnen parkeren? Met behulp van parkeerplaats markering kunt u op de meest efficiëntste manier gebruik maken van uw parkeerterrein en voorkomt u gevaarlijke situaties. Zo markeren we parkeervakken en scheiden we voetpaden en oversteekplaatsen af van rijbanen. Ook kunnen we eenrichtingsroutes opstellen, dat zorgt voor een snellere en veilige doorstroom.

Neem contact op Offerte aanvragen

Wegenverf markering voor een parkeerplaats

Een parkeerplaats markeren doen wij met wegenverf. Dit type verf heeft een hoge kwaliteit en slijt heel traag, ideaal voor markering op parkeerplaatsen, parkeergarages, parkeerterreinen, parkeervlakken en wegen. Wegmarkeringen van wegenverf kunnen in alle gewenste vormen, kleuren en belijningen worden aangebracht.

Parkeerplaats markering en belijning: zelf aanbrengen of laten doen?

Men denkt dat het aanbrengen van parkeerplaats markering simpel lijkt. Toch is zelf wegmarkering aanbrengen een stuk lastiger dan gedacht. U moet bijvoorbeeld kennis hebben over wegenverf en zelf punctueel parkeervlakken maken, gaat nog niet zo eenvoudig. Als u écht goed werk wilt zien, schakel dan een specialist als D&S Belijning in.

Geef uw opdracht aan ons door

Wij zorgen voor een professionele en nette parkeerplaats markering. Geïnteresseerd in onze dienstverlening? Vraag direct een offerte aan en wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug met een passende prijsopgave. Of neem eerst contact op voor meer informatie of als u vragen voor ons heeft, bijvoorbeeld over de kosten voor parkeerplaats belijning.

Neem contact op Offerte aanvragen

De bedrijven die u zijn voorgegaan:

Belijning bij IKEA Heerlen

Bij de uitbreiding van de IKEA in Heerlen heeft D&S Belijning de 3 nieuwe parkeergelegenheden voorzien van belijning.

ikea-heerlen-1 (1) ikea-heerlen-1 ikea-heerlen-2 ikea-heerlen-3

Belijnen MIVA-plaatsen Jaarbeurs Utrecht

Bij de jaarbeurs in Utrecht hebben wij MIVA parkeerplaatsen gecreëerd. Dit is gedaan door middel van volledig blauw spuiten van de parkeervakken met een wit symbool in het midden.

miva-plaatsen-jaarbeurs-utrecht-1 miva-plaatsen-jaarbeurs-utrecht-2

Belijning bij Van der Ende Racing Inn

Het parkeerterrein van VanderEnde Racing Inn is voorzien van een nieuwe verflaag.

vanderende-racing-inn-1 vanderende-racing-inn-2 vanderende-racing-inn-3

Belijning parkeerplaats Lemmer

Parkeerplaats bij sportvelden in Lemmer, uitgevoerd in wegenverf.

parkeerplaats-lemmer-1 parkeerplaats-lemmer-2

Belijning parkeerplaats Intratuin

Parkeerplaats Intratuin te Deventer, uitgevoerd in witte wegenverf.

parkeerplaats-intratuin-1 parkeerplaats-intratuin-2

Neem contact op Offerte aanvragen

Projecten

D&S Belijning heeft al vele projecten afgerond. Klik op een van de onderstaande items om een foto impressie te bekijken van een aantal van onze projecten.