Kies uw taal
  • nl
  • de

Parkeergarages

Belijning in de parkeergarage aanbrengen

Met belijning in de parkeergarage zorgt u ervoor dat het verkeer de garage op de juiste manier in en uit gaat. Het is voor de veiligheid van groot belang dat een bezoeker zich makkelijk kan oriënteren. Onze parkeergarage belijning zorgt voor een duidelijke scheiding van parkeerplaatsen en begeleidt voetgangers op een veilige manier.

Wij van D&S Belijning hebben jarenlange ervaring met het aanbrengen van markeringen, belijningen en coatings.

Neem contact op Offerte aanvragen

Kwalitatieve belijning voor parkeergarages

  • Punctuele belijningen
  • Flexibel
  • Wegenverf in de gewenste vormen, belijning en kleuren
  • Vele jaren ervaring met belijningen
  • Altijd kwalitatief werk

Wij zijn de specialist op het gebied van markeringen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Dan komen we zo snel mogelijk bij u terug met een passende prijsopgave.

Nauwkeurige en slijtvaste belijning

Bij ons kunt u terecht voor nauwkeurige en slijtvaste parkeergarage belijning met wegenverf. Kwalitatieve slijtvaste belijning in parkeergarages is onmisbaar voor een veilige doorstroming van de voertuigen. Maar ook voor de handhaving van verkeersregels in het verkeer en om onnodig oponthoud te voorkomen.

Zonder het aanbrengen van belijning is onduidelijk waar bestuurders moeten rijden, of waar ze hun auto’s moeten parkeren. Bovendien worden parkeergarages waarin de routes duidelijk aangegeven zijn, hoog gewaardeerd door gebruikers. De juiste markeringen met wegenverf heeft dus een hogere klanttevredenheid als gevolg.

“Belijning is mogelijk in alle kleuren, maten en vormen”

Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan voor belijning in de parkeergarage en ervaar wat we voor u kunnen betekenen. Wanneer u vragen heeft over onze dienstverlening kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Welke wensen u ook heeft op het gebied van belijningen: bij ons kan het allemaal.

Neem contact op door te mailen naar info@ds-belijning.nl of vul het contactformulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op Offerte aanvragen

Belijning UMCG Groningen

In parkeergarage Noord nieuwe belijning aangebracht op nieuwe coating.

Belijnen ROC Amsterdam

In de parkeergarage ROC Amsterdam een witte vloercoating aangebracht op basis van Epoxy. Dit alles heeft een zeer chique uitstraling.

Belijnen parkeerdek FLORA Aalsmeer

Parkeerdek gemarkeerd bij de FLORA te Aalsmeer. Uitgevoerd in een 2/K Wegenverf.
Aangebracht op tegelwerk. Zeer goede hechting.

Belijnen parkeergarage Dienstenas te Cuijk

Parkeervakken aangebracht in een parkeergarage te Cuijk. Uitgevoerd in een witte 2k wegenverf met een uitsparing van het nummer.

Belijnen parkeergarage Rotterdam

Epoxycoating aangebracht in 2 lagen.

Belijnen parkeergarage Den Haag

Looproute uitgevoerd in de vorm van stippen.

Neem contact op Offerte aanvragen

Projecten

D&S Belijning heeft al vele projecten afgerond. Klik op een van de onderstaande items om een foto impressie te bekijken van een aantal van onze projecten.