Kies uw taal
  • nl

Belijning in de parkeergarage aanbrengen

Neem contact op Offerte aanvragen

Met belijning in de parkeergarage zorgt u ervoor dat het verkeer de garage op de juiste manier in- en uitgaat. Het is voor de veiligheid van groot belang dat een bezoeker zich makkelijk kan oriënteren. Onze parkeergarage belijning zorgt voor een duidelijke scheiding van parkeerplaatsen en begeleidt voetgangers op een veilige manier.

Wij van D&S Belijning hebben jarenlange ervaring met het aanbrengen van markeringen, wegmarkeringen, belijningen en coatings. Zowel nieuwe parkeergarages volledig belijnen aan de hand van een tekening als oude markering aanbrengen op parkeerterreinen doen we graag voor uw bedrijf of organisatie.

Parkeergarage belijning Belijning UMCG Groningen 3

Kwalitatieve belijning voor de parkeergarage

  • Punctuele belijningen
  • Flexibel werken
  • Wegenverf in de gewenste vormen, belijning en kleuren
  • Vele jaren ervaring met belijningen en markeringen
  • Wegmarkering voor heel Nederland en België
  • Goed werk moet altijd geleverd worden

We zijn de specialist op het gebied van markeringen en belijningen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Dan komen we zo snel mogelijk bij u terug met een passende prijsopgave.

 

Neem contact op Offerte aanvragen

Belijnen parkeergarage Den Haag 2
Parkeerplaats belijning

Nauwkeurige en slijtvaste parkeergarage belijning

Bij ons kunt u terecht voor nauwkeurige en slijtvaste parkeergarage belijning met wegenverf. Kwalitatieve slijtvaste belijning in parkeergarages is onmisbaar voor een veilige doorstroming van de voertuigen. Maar ook voor de handhaving van verkeersregels in het verkeer en om onnodig oponthoud te voorkomen.

 

Het resultaat: hogere klanttevredenheid

Zonder het aanbrengen van belijning in de parkeergarage is onduidelijk waar bestuurders moeten rijden, of waar ze hun auto’s moeten parkeren. Bovendien worden parkeergarages waarin de routes duidelijk aangegeven zijn, hoog gewaardeerd door gebruikers. De juiste markeringen met wegenverf hebben dus een hogere klanttevredenheid als gevolg.

“Parkeergarage belijning is mogelijk in alle kleuren, maten en vormen”

De juiste belijning op parkeerplaatsen

Zoals gezegd is een goede wegmarkering noodzakelijk. Omdat elke bestuurder dan veilig zijn of haar weg kan vinden in een parkeergarage of op een parkeerplaats. Er zijn vele wegmarkeringen mogelijk in parkeergarages en parkeerplaatsen. De meest bekende wegmarkeringen zijn: lijnen, pijlen, zebrapaden, haaientanden, nummeringen en symbolen. Deze markeringen zorgen voor een duidelijke routing en parking. Bestuurders weten bijvoorbeeld exact welke parkeervakken bestemd zijn voor gehandicapten.

Belijning parkeerplaats
Parkeergarage belijning Belijning UMCG Groningen 1

Wegmarkeringen werken efficiëntie in de hand

Door wegmarkeringen worden de ruimtes op de parkeerterreinen en in parkeergarages optimaal benut. Doordat er simpelweg gebruikt wordt gemaakt van parkeervakken. Hierdoor ontstaat een nette opstelling en er kunnen veel meer auto’s geparkeerd worden dan wanneer er geen parkeergarage belijning is aangebracht. Kortom: wegmarkering werkt uiterst efficiënt, en belangrijker nog: het voorkomt gevaarlijke situaties.

 

Neem contact op Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan voor belijning in de parkeergarage en ervaar wat we voor u kunnen betekenen. Wanneer u vragen heeft over onze dienstverlening kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Welke wensen u ook heeft op het gebied van belijningen: bij ons kan het allemaal.

Neem contact op door te mailen naar info@ds-belijning.nl of vul het contactformulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

+31 (0)6 – 294 402 69
info@ds-belijning.nl

Neem direct contact op

Waarom is belijning in een magazijn zo van belang?

Belijning in een magazijn of bedrijfshal draagt bij aan de veiligheid. De werkomgeving van de magazijnmedewerkers wordt veiliger door middel van magazijn markering. De markeringen zorgen namelijk voor structuur en overzicht in een vol en druk magazijn. Er worden looppaden belijnd voor de magazijnmedewerkers. Zodat het duidelijk is waar ze mogen lopen en welke gedeeltes verboden terrein zijn.

Tevens werkt duidelijke belijning in een magazijn efficiëntie in de hand, omdat er efficiënt gebruik wordt gemaakt van de beschikbare ruimtes. Hierdoor vindt een snelle en doeltreffende doorstroming van het goederentransport plaats.

Overtuigt geraakt van het belang van magazijn belijning? Kom dan in contact met de specialist D&S Belijning. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Op welke plekken kunt u zoal belijning laten aanbrengen?

Op heel veel plekken kunt u belijning laten aanbrengen. Denk aan magazijnen en bedrijfshallen, maar ook plekken als schoolpleinen en sportvelden. Wij van D&S Belijning belijnen zowel binnen als buiten ondergronden. Wilt u graag weten wat wij voor uw plek kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan.

Op deze plekken brengen wij belijning aan:

Hoe nauwkeurig is de belijning van D&S op sportvelden, sportvloeren en schoolpleinen?

Onze belijning op sportvelden, sportvloeren en schoolpleinen is uiterst nauwkeurig en punctueel. De medewerkers van D&S Belijning trekken altijd strakke en duidelijke lijnen. Hier hebben wij al jarenlang ervaring mee. De nauwkeurigheid van de belijning is uiteraard belangrijk bij met name sportvloeren en sportvelden. Als de belijning niet goed zichtbaar of onduidelijk is, kunnen de sporters hun sport niet goed uitoefenen met alle gevolgen van dien.

Ook belijning op uw sportveld, sportvloer of schoolplein gewild? Neem dan contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Welke verf wordt gebruikt voor belijning?

D&S Belijning maakt voor belijning gebruik van de volgende verfsoorten: 2-componenten wegenverf en Koud Plastik. De 2-componenten wegenverf wordt ook toegepast in de wegenbouw, bij parkeergarages en verharde sportvelden. Koud Plastik is bestand tegen zeer zware verkeersbelasting. Deze verfsoorten zijn slijtvast en de verf gaat jaren mee.

Meer informatie over onze verf ontvangen? Kom dan met ons in contact of vraag alvast een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte