Kies uw taal
 • nl

Magazijn markering aanbrengen

Neem contact op Offerte aanvragen

Heeft uw magazijn markering nodig? Laat het dan aanbrengen door een specialist: D&S Belijning. Dankzij onze jarenlange ervaring, ruime kennis, punctuele werkwijze en flexibiliteit verzekeren wij u een magazijn belijning van de beste kwaliteit. Onze markeringen kunnen ook nog eens een lange tijd meegaan zonder dat ze aan kwaliteit verliezen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor magazijn markering en maak uw magazijn een veilige werkomgeving voor de magazijnmedewerkers. Heeft u behoefte aan meer informatie over het aanbrengen van belijningen? Neem dan gerust contact met ons op.

magazijn markering aanbrengen

Projecten

D&S Belijning heeft al vele projecten afgerond. Klik op een van de onderstaande items om een foto impressie te bekijken van een aantal van onze projecten.

Magazijn markering voor heel Nederland en België

 • Punctuele belijningen
 • Flexibel werken
 • 2-componenten wegenverf in de gewenste vormen, belijning en kleuren
 • Vele jaren ervaring met magazijn markeringen
 • Vloermarkering voor heel Nederland en België
 • Goed werk moet altijd geleverd worden

 

Veiligheid, efficiënt en kostenbesparend

Magazijn markering is essentieel voor de veiligheid van werknemers. Het zorgt namelijk voor structuur in een volle en drukke magazijnhal. Maar duidelijke vloermarkering creëert niet alleen een veilige werkomgeving, het draait ook om efficiëntie en kostenbesparing. Bij de markeringen van een magazijn wordt indien gewenst de belijning van opritten, terreinen, bedrijfshallen, vluchtwegen, oversteekplaatsen, verzamelplaatsen, parkeerplaatsen en wachtstroken betrokken.

Gestructureerd en veilig werken dankzij onze magazijn belijning

Duidelijke magazijn belijningdraagt dus bij aan efficiënt gebruik van de beschikbare ruimtes, veiligheid en overzicht. Hierdoor vindt een snelle en doeltreffende doorstroming van het goederentransport plaats.

Daarnaast ondersteunen belijningen als vloermarkering en tape ook uw 5S initiatieven. Immers, 5S heeft als doelstelling: gestructureerd en veilig werken door het handhaven van orde en netheid. Wij kunnen helpen dit doel te behalen door magazijn belijning in verschillende kleuren aan te brengen.

 

Magazijn belijning: onze werkwijze

Een goede belijning van uw magazijn begint met het in kaart brengen van de huidige situatie en, mocht het nodig zijn, maken we een nieuw magazijnontwerp. We stemmen het juiste materiaal af met als doel een optimale hechting en optimale signalering. Na de analyse en ontwerpfase zetten we een plan van aanpak op.

Van pictogrammen tot stickers

Wat verstaan we onder magazijn belijning? De volgende aanduidingen brengen wij aan in magazijnen:

 • Looppaden;
 • Locatienummering;
 • Opstelvlakken;
 • Pictogrammen;
 • Oversteekplaatsen;
 • Letters;
 • Vloertape;
 • Stickers.

De juiste vloermarkering kiezen

Vloermarkering kan dus duidelijk maken welke looppaden medewerkers moeten volgen in een magazijn. Er zijn verschillende typen vloermarkering: stickers in de vorm van voetstappen, bewegwijzering, vloertape, pictogrammen en sjabloonsets. Bij het kiezen van de juiste magazijn markering zijn een aantal aspecten belangrijk, namelijk het type vloer, mate van werkverkeer en de magazijnindeling.

Wilt u graag advies ontvangen over welk type vloermarkering geschikt is voor uw magazijn? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Neem contact op Offerte aanvragen

Speciale projecten

2-componenten wegenverf

Voor het aanbrengen van magazijn markering gebruiken we 2-componenten wegenwerf. Dit is een sneldrogend systeem op basis van hydroxy acrylaat-harsen. Deze verf is verkrijgbaar in alle vormen, maten en kleuren. Bovendien zorgt de verf voor een goede hechting op de ondergrond en is het bestand tegen olie en vethoudende middelen.

Andere producten die wij gebruiken voor onze belijningen zijn koudplast, UV lak, watergedragen wegenverf en topcoat. Wij gebruiken enkel producten van hoge kwaliteit die ook nog eens voldoen aan de wettelijke eisen op het gebied van duurzaamheid.

Laat uw magazijn markering aanbrengen door ons

Wilt u magazijn markering laten aanbrengen door een bedrijf dat verstand heeft van het aanbrengen van belijningen? Kom dan in contact met D&S Belijning. Wij helpen je graag de veiligheid van uw magazijn te verbeteren.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

+31 (0)6 – 294 402 69
info@ds-belijning.nl

Neem direct contact op

Vrijblijvende offerte