Kies uw taal
 • nl
 • de
magazijn belijning

Magazijn belijning laten aanbrengen?

Op zoek naar een bedrijf die duurzame magazijn belijning kan aanbrengen? Dan bent u bij D&S belijning aan het juiste adres. Al sinds 2007 zijn wij gespecialiseerd in het aanbrengen van belijningen, zowel binnen als buiten. We belijnen bijvoorbeeld bedrijfshallen, fabrieken, parkeergarages en schoolpleinen. Door onze ruime kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat het juiste product op de juiste locatie wordt toegepast. Zo verzekert D&S belijning u dat de belijning van de beste kwaliteit is en u er een lange tijd mee vooruit kunt!

IMG_4288parkeergarage-dienstenas-te-cuijk-3IMG_2227IMG_2227

Magazijn belijning door D&S belijning

Bij D&S belijning zijn belijningen in alle vormen, maten en kleuren mogelijk. Wij hebben oog voor detail en werken enkel met producten van uitstekende kwaliteit. Voor onze magazijn belijning gebruiken wij met name 2-componenten wegenverf. Deze wordt ook toegepast bij parkeergarages, verharde sportvelden en in de wegenbouw. Tegenwoordig kunnen we ook hoogwaardige watergedragen 2-componenten wegenverven aanbrengen. Tot slot gebruiken wij ook Koud Plastik voor magazijn belijning. Dit materiaal is bestand tegen zeer zware verkeersbelasting.

Diverse soorten magazijn belijning

Magazijn belijning is essentieel voor het creëren van een veilige werkomgeving. Het zorgt namelijk voor structuur. Daarnaast werkt het ook nog eens een stuk efficiënter. Bij magazijn belijning moet u denken aan de volgende aanduidingen:

  • Looppaden;
  • Locatienummering;
  • Opstelvlakken;
  • Pictogrammen;
  • Oversteekplaatsen.

Vraag direct een offerte aan!

Wilt u ook orde en veiligheid creëren in uw magazijn? Laat uw magazijn dan belijnen door D&S belijning. Met veel ervaring en de juiste productkennis worden de materialen aangebracht waardoor u geniet van een optimaal resultaat. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Vraag dan een offerte aan of neem contact op! D&S belijning geeft u graag advies met betrekking tot de magazijn belijning.

Vrijblijvende offerte