Kies uw taal
  • nl

Belijning in uw magazijn in België

Wilt u belijning in uw magazijn in België laten aanbrengen? Dat kunt u nu ook door D&S Belijning laten doen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van belijning in magazijnen en op terreinen buiten. Naast magazijnen kunnen wij ook bedrijfshallen, fabrieken, parkeergarages en schoolpleinen voorzien van belijning. Wij hebben ruime kennis en ervaring sinds 2007. Wij zorgen er altijd voor dat het juiste product op de juiste locatie komt.

Belijning in magazijn door D&S Belijning

  • Punctueel;
  • Flexibel;
  • Al vele jaren ervaring;
  • Altijd kwalitatief werk.

Neem direct contact met ons op als u vloermarkering in uw magazijn wilt laten aanbrengen. Dit doet u door op onderstaande buttons te klikken.

Neem contact op Offerte aanvragen

Structuur en veiligheid in het magazijn

Als u uw magazijn professioneel laat belijnen, creëert u een veilige werkomgeving voor uw werknemers. Vloermarkering in het magazijn zorgt namelijk voor structuur. Door richting belijning in het magazijn kan er een stuk efficiënter gewerkt worden. Het is belangrijk dat de belijning onder extreme omstandigheden zichtbaar blijft. Wij zijn specialist en zorgen altijd dat u kwalitatief goede belijningen krijgt.

 

“Wij zorgen ervoor dat de belijning dusdanig goed aangebracht wordt, dat deze ook in extreme omstandigheden zichtbaar blijft”

Alle soorten en maten markering in het magazijn

Wij kunnen uw magazijn of terrein voorzien van diverse soorten markeringen. Wij bieden belijning in alle vormen, maten en kleuren. Het is onze missie om de belijning met precisie aan te brengen en werken enkel met producten van de beste kwaliteit. Voor magazijn belijning werken wij met 2-componenten wegenverf. Deze verf wordt ook gebruikt bij wegenbouw, parkeergarages en verharde sportvelden. De verf blijft goed zitten en de belijning is daardoor lang zichtbaar.

Naast deze 2-componenten wegenverf werken wij ook met watergedragen 2-componenten wegenverf. Dit is een verfsoort waarvan het oplosmiddel voor een groot deel uit water bestaat. Deze verf wordt voornamelijk binnen gebruikt. Daarnaast werken wij ook met koudplastik. Dit materiaal heeft een zeer hoge slijtvastheid.

Bedrijfshal belijning

Diverse markeringen voor het magazijn

Wij kunnen diverse markeringen in het magazijn aanbrengen. Dit zijn de volgende aanduidingen:

  • Locatienummering;
  • Oversteekplaatsen;
  • Pictogrammen;
  • Opstelvlakken;
  • Looppaden.

Bent u op zoek naar een speciaal soort belijning? Neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Wij kunnen uw magazijn in België voorzien van belijning. Schakel ons direct in voor onze diensten als u orde en veiligheid wilt creëren in het magazijn. Door onze ervaring en productkennis wordt de markering in het magazijn met precisie aangebracht. U kunt genieten van een optimaal resultaat en uw werknemers van een veilige werkomgeving.

U neemt zeer eenvoudig contact met ons op als u benieuwd bent naar de mogelijkheden voor uw bedrijf. Wij kunnen een vrijblijvende offerte uitbrengen. Wij geven u tevens graag advies over de belijning van uw magazijn. U kunt tevens bij ons terecht voor warehouse belijning en de belijning van uw bedrijfshal of -terrein.

Neem contact op Offerte aanvragen