Kies uw taal
  • nl
  • de
Koudplastische markeringen

Koudplastische markering aanbrengen

Op zoek naar een bedrijf die koudplastische markeringen kan aanbrengen op uw terrein? Maak kennis met D&S belijning! D&S belijning is dé specialist in het aanbrengen van belijningen en markeringen. Wij zijn gevestigd in Oosterwolde en werkzaam door heel Nederland. Ook u zijn wij graag van dienst! Onze vakmensen hebben oog voor detail en afwerking en zorgen ervoor dat het resultaat optimaal is!

IMG_3007IMG_4288parkeergarage-dienstenas-te-cuijk-3IMG_2227

Koudplastische markeringen op zowel binnen- als buitenlocaties

Belijningen en markeringen zijn onze specialiteit. Wij brengen graag koudplastische markeringen voor u aan op zowel binnen- als buitenterreinen, bijvoorbeeld:

  • Schoolpleinen;
  • Fabrieken;
  • Bedrijfshallen;
  • Sportvelden;
  • Parkeergarages.

Eindeloze mogelijkheden bij D&S belijning

Bij D&S belijning zijn belijningen in alle vormen, maten en kleuren mogelijk. Wij hebben oog voor detail en werken enkel met producten van uitstekende kwaliteit. Voor onze belijning gebruiken wij diverse producten, waaronder koudplast. Koudplast is een koud hardend 2 of 3-komponenten materiaal voor het aanbrengen van een dikke laagdikte. Het materiaal is bestand tegen zeer zware verkeersbelasting. Door onze ruime kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat het juiste product op de juiste locatie wordt toegepast. Dit zorgt voor een optimaal resultaat!

Vraag direct een offerte aan!

Benieuwd naar afgeronde projecten van D&S belijning? Bekijk gerust eens onze foto-impressies en laat u overtuigen. Bent u al overtuigd van de kwaliteiten van D&S belijning en wilt u gebruik maken van een van onze diensten, bijvoorbeeld koudplastische markeringen? Vraag dan een offerte aan of neem contact op! D&S belijning adviseert u graag vrijblijvend over belijningen en markeringen op diverse ondergronden. Tot uw dienst!

Vrijblijvende offerte