Kies uw taal
  • nl
  • de

Kleuren belijning magazijn

Kleuren belijning in uw magazijn

Op zoek naar een bedrijf die duurzame kleuren belijning in uw magazijn kan aanbrengen? Dan bent u bij D&S Belijning aan het juiste adres. Al sinds 2007 zijn wij gespecialiseerd in het aanbrengen van belijningen, zowel binnen als buiten. We belijnen bijvoorbeeld bedrijfshallen, fabrieken, parkeergarages en schoolpleinen. Door onze ruime kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat het juiste product op de juiste locatie wordt toegepast. Zo verzekert D&S belijning u dat de belijning van de beste kwaliteit is en u er een lange tijd mee vooruit kunt!

IMG_3007thumb_IMG_5141_1024thumb_IMG_5968_1024Stralen

Magazijn belijning in diverse kleuren door D&S belijning

Bij D&S belijning zijn belijningen in alle vormen, maten en kleuren mogelijk. Wij hebben oog voor detail en werken enkel met producten van uitstekende kwaliteit. Voor onze magazijn belijning gebruiken wij met name 2-componenten wegenverf. Deze wordt ook toegepast in de wegenbouw, bij parkeergarages en verharde sportvelden. Tegenwoordig kunnen we ook hoogwaardige watergedragen 2-componenten wegenverven aanbrengen. Tot slot gebruiken wij ook Koud Plastik voor magazijn belijning. Dit materiaal is bestand tegen zeer zware verkeersbelasting.

Diverse soorten gekleurde magazijn belijning

Gekleurde magazijn belijning is essentieel voor het creëren van een veilige werkomgeving. Het zorgt namelijk voor structuur. Daarnaast werkt het ook nog eens een stuk efficiënter. Bij magazijn belijning moet u denken aan de volgende aanduidingen:

  • Pictogrammen;
  • Locatienummering;
  • Looppaden;
  • Opstelvlakken;
  • Oversteekplaatsen.

Offerte aanvragen

Wilt u ook orde en veiligheid creëren in uw magazijn? Kies dan voor kleuren belijning in uw magazijn van D&S belijning. Met veel ervaring en de juiste productkennis worden de materialen aangebracht waardoor u geniet van een optimaal resultaat. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Vraag dan een offerte aan of neem contact op! D&S belijning geeft u graag advies!

Vrijblijvende offerte