Kies uw taal
  • nl
  • de

Belijning sportvloer

Belijning op uw sportvloer aanbrengen?

Op zoek naar een bedrijf die duurzame belijning op uw sportvloer kan aanbrengen? Dan bent u bij D&S belijning aan het juiste adres. Al sinds 2007 zijn wij gespecialiseerd in het aanbrengen van belijningen, zowel binnen als buiten. We belijnen bijvoorbeeld bedrijfshallen, fabrieken, parkeergarages en schoolpleinen. Door onze ruime kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat het juiste product op de juiste locatie wordt toegepast. Zo verzekert D&S belijning u dat de belijning van de beste kwaliteit is en u er een lange tijd mee vooruit kunt!

Neem contact op Offerte aanvragen

IMG_3007IMG_4288IMG_5223IMG_2227

Sportvloer belijning door D&S belijning

Bij D&S belijning zijn belijningen in alle vormen, maten en kleuren mogelijk. Wij hebben oog voor detail en werken enkel met producten van uitstekende kwaliteit. De afgelopen jaren hebben wij veel succesvolle sportvloer belijningsprojecten afgerond. Bekijk gerust eens onze foto-impressie om een goede indruk te krijgen van onze werkzaamheden. We gebruiken diverse materialen, kleuren en vormen bij onze sportvloer belijningen. Alles is mogelijk bij D&S belijning!

Nauwkeurige sportvloer belijning

Zonder de juiste belijning heeft u niets aan een sportvloer. Met sportvloer belijning maakt u uw sportvloer multifunctioneel. Met de juiste belijning kunnen er namelijk ontzettend veel sporten op beoefend worden. Elke sport krijgt zijn eigen kleur! D&S belijning werkt zeer nauwkeurig bij het aanbrengen van sportvloer belijning. Dit is essentieel, omdat voor vele sporten strenge eisen door bonden worden gesteld ten aanzien van belijning.

Vraag direct een offerte aan!

Wilt u ook een multifunctionele sportvloer? Laat uw sportvloer dan belijnen door D&S belijning. Met veel ervaring en de juiste productkennis worden de materialen aangebracht waardoor u geniet van een optimaal resultaat. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw sportvloer? Vraag dan een offerte aan of neem contact op! D&S belijning geeft u graag advies met betrekking tot de belijning van uw sportvloer.

Neem contact op Offerte aanvragen