Kies uw taal
  • nl
  • de
Aanbrengen koudplast

Koudplast aanbrengen op uw binnen- of buitenterrein

Op zoek naar een bedrijf die koudplast kan aanbrengen op uw terrein? Laat het doen door D&S Belijning, koudplast aanbrengen is namelijk onze specialiteit! Wij zijn gevestigd in Oosterwolde en werkzaam door heel Nederland. Ook u zijn wij graag van dienst. Onze vakmensen hebben oog voor detail en afwerking en zorgen ervoor dat het resultaat optimaal is.

Aanbrengen koudplast door D&S belijning

Bij D&S belijning zijn belijningen in alle vormen, maten en kleuren mogelijk. Wij hebben oog voor detail en werken enkel met producten van uitstekende kwaliteit. Voor onze belijning gebruiken wij diverse producten, waaronder koudplast. Koudplast is een koud hardend 2 of 3-komponenten materiaal voor het aanbrengen van een dikke laagdikte. Het materiaal is bestand tegen zeer zware verkeersbelasting. Door onze ruime kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat het juiste product op de juiste locatie wordt toegepast. Dit zorgt voor een optimaal resultaat!

IMG_3007IMG_4288parkeergarage-dienstenas-te-cuijk-3IMG_2227

Koudplast op zowel binnen- als buitenlocaties

Zoals u wellicht opgemerkt heeft: belijning en markering is onze specialiteit. Wij belijnen zowel binnen- als buitenterreinen, bijvoorbeeld:

  • Schoolpleinen;
  • Fabrieken;
  • Bedrijfshallen;
  • Parkeergarages;
  • Sportvelden.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar afgeronde projecten van D&S belijning? Bekijk gerust eens onze foto-impressies en laat u overtuigen. Bent u al overtuigd van de kwaliteiten van D&S belijning en wilt u gebruik maken van een van onze diensten, bijvoorbeeld het aanbrengen van koudplast? Vraag dan een offerte aan of neem contact op! D&S Belijning adviseert u graag vrijblijvend over belijningen en markeringen op diverse ondergronden. Tot uw dienst!