Kies uw taal
  • nl

Belijning Warehouse

Belijning in uw warehouse door D&S Belijning

Bent u op zoek naar een bedrijf die belijning kan maken in uw warehouse of bedrijfshal? In dit soort gebouwen is goede belijning namelijk niet te missen. Opstelvakken, looproutes en overige belijning zorgen er namelijk voor dat er structuur en een veilige werkomgeving gegarandeerd wordt. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw hal van complete belijning en wegmarkeringen voorzien wordt zodat uw warehouse een prettigere en efficiëntere doorstroming krijgt.

Neem contact op Offerte aanvragen

Diverse soorten belijning

D&S Belijning maakt verschillende soorten belijning mogelijk. Hierbij kunt u denken aan alle vormen, maten en kleuren. Wij zijn sinds 2007 gespecialiseerd in het aanbrengen van belijning, zowel binnen als buiten. Wij hebben oog voor detail. Als wij een warehouse belijnen maken wij gebruik van 2-componenten wegenverf. Dit is verf die ook gebruikt wordt bij de wegenbouw, parkeergarages en verharde sportvelden. Voor magazijn belijning maken we gebruik van Koud Plastik. Dit is een materiaal dat bestand is tegen zeer zware verkeersbelasting. Voordat wij beginnen met de belijning kijken we welk soort materiaal het beste is om de belijning mee te doen op de ondergrond van uw warehouse. Vervolgens krijgt de ondergrond de juiste voorbehandeling en daarna wordt op vakkundige wijze de belijning aangebracht.

In ons standaard assortiment hebben wij de volgende soorten belijning en producten opgenomen:

  • Opstelvakken;
  • Docklijnen;
  • Looppaden;
  • Fietspaden;
  • Stofvrij kogelstralen;
  • Locatienummering;
  • Oversteekplaatsen;
  • Pictogrammen.

Duidelijke belijning in uw warehouse

De belijning die door ons aangebracht wordt zal ervoor zorgen dat u sneller voldoet aan de wettelijke veiligheidseisen zoals deze vastgelegd zijn in het bouwbesluit en de Arbo. Door de belijning van looppaden kunt u duidelijk aangeven waar voetgangers mogen lopen. Ook kunnen wij fluorescerende verf gebruiken waardoor vluchtwegen zichtbaar worden mocht de stroom in uw pand uitvallen.

Belijning voor palletvakken zorgt ervoor dat u efficiënt gebruik maakt van de beschikbare ruimte. Bij deze palletvakken kunnen wij ook locatie aanduiding aanbrengen. Ook gemarkeerde opstelvakken en looproutes zorgen ervoor dat de bruikbare ruimte zo efficiënt mogelijk gebruikt wordt. Daarnaast zorgt het ook voor veiligheid en krijgt u een efficiëntere doorstroming van het goederentransport in uw warehouse. Afbeeldingen en pictogrammen op de grond zorgen ervoor dat uw medewerkers en bezoekers gewaarschuwd worden voor eventuele gevaren. Zo kunnen de bestaande regels in uw bedrijf beter nagekomen worden.

Vraag nu een offerte aan!

Wilt u uw bedrijfshal laten belijnen zodat er meer structuur en veiligheid in uw hal komt? Vraag dan nu een offerte aan om uw hal te laten belijnen door D&S Belijning! Op deze manier weet u zeker dat de belijning met veel ervaring en de juiste productkennis aangebracht wordt. Zo krijgt u optimaal resultaat en kunt u er extra lang van genieten. Hebt u vooraf nog vragen? Dan kunt u contact opnemen middels het contactformulier. Als u alvast een voorproefje wilt krijgen over eerdere projecten kunt u in de galerij kijken. Ook hebben wij referenties op onze website staan. Zo weet u zeker dat wij een professioneel bedrijf zijn en u het beste resultaat mogelijk krijgt in uw warehouse!

Neem contact op Offerte aanvragen

Projecten

D&S Belijning heeft al vele projecten afgerond. Klik op een van de onderstaande items om een foto impressie te bekijken van een aantal van onze projecten.