Kies uw taal
 • nl

Belijning Warehouse

Goede belijning in uw warehouse

Goede belijning is in uw warehouse niet te missen. Looproutes, opstelvakken en overige belijning zorgen ervoor dat er structuur en een veilige werkomgeving worden gegarandeerd. Wanneer u op zoek bent naar een professioneel belijningsbedrijf zit u goed bij ons.

Wij voorzien uw bedrijfshal van complete belijning en vloermarkering. Zodat uw warehouse een prettigere en efficiëntere doorstroming krijgt.

Neem contact op Offerte aanvragen

Jarenlange ervaring in warehouse belijning

 • Jarenlange ervaring in het aanbrengen van belijning in een warehouse
 • Wij werken punctueel en flexibel
 • Ons motto: goed werk moet altijd geleverd worden

Is uw warehouse toe aan nieuwe belijning? Laat ons u dan helpen. Vraag direct een offerte aan. Of neem eerst contact met ons op als u nog enkele vragen voor ons heeft.

Een warehouse belijnen met het juiste materiaal

Als wij een warehouse belijnen maken wij gebruik van 2-componenten wegenverf. Dit is verf die ook gebruikt wordt bij de wegenbouw, parkeergarages en verharde sportvelden. Voor magazijn belijning maken we gebruik van Koud Plastik. Dit is een materiaal dat bestand is tegen zeer zware verkeersbelasting.

Voordat wij beginnen met de vloerbelijning kijken we welk soort materiaal het beste is om de belijning mee te doen op de ondergrond van uw warehouse. Vervolgens krijgt de ondergrond de juiste voorbehandeling en daarna wordt op vakkundige wijze de belijning aangebracht.

“Goede belijning zorgt voor structuur en een veilige werkomgeving in uw warehouse”

Diverse soorten belijningen

In ons standaard assortiment hebben wij de volgende soorten belijningen en producten opgenomen:

 • Opstelvakken;
 • Docklijnen;
 • Looppaden;
 • Fietspaden;
 • Stofvrij kogelstralen;
 • Locatienummering;
 • Oversteekplaatsen;
 • Pictogrammen.

Duidelijke belijning in uw warehouse

De belijning die door ons aangebracht wordt, zal ervoor zorgen dat u sneller voldoet aan de wettelijke veiligheidseisen. Zoals deze zijn vastgelegd in het bouwbesluit en de Arbo. Door de vloerbelijning van looppaden kunt u duidelijk aangeven waar voetgangers mogen lopen.

Ook gebruiken wij fluorescerende verf. Waardoor vluchtwegen weer zichtbaar worden, mocht de stroom in uw pand uitvallen.

Neem contact op Offerte aanvragen

Dankzij belijning van opstelvlakken meer veiligheid

Belijning voor palletvakken zorgt ervoor dat u efficiënt gebruik maakt van de beschikbare ruimte. Bij deze palletvakken brengen wij ook locatie aanduiding aan. Ook belijning van opstelvakken en looproutes maken dat de bruikbare ruimte zo efficiënt mogelijk gebruikt wordt.

Daarnaast zorgt het ook voor veiligheid en krijgt u een efficiëntere doorstroming van het goederentransport in uw warehouse. Oversteekplaatsen pictogrammen en andere afbeeldingen op de grond zorgen ervoor dat uw medewerkers en bezoekers gewaarschuwd worden voor eventuele gevaren. Zo worden de bestaande regels in uw bedrijf beter nagekomen.

“Wij maken verschillende soorten belijning mogelijk in alle vormen, maten en kleuren”

Belijning in alle vormen, maten en kleuren

D&S Belijning maakt verschillende soorten belijning mogelijk. Hierbij kunt u denken aan alle vormen, maten en kleuren. Wij zijn sinds 2007 gespecialiseerd in het aanbrengen van belijning, zowel binnen als buiten. Wij hebben oog voor detail.

Vraag nu een offerte aan!

Graag nieuwe belijning in uw warehouse laten aanbrengen? Zodat er meer structuur en veiligheid in uw hal komt. Vraag dan nu een offerte aan om uw bedrijfshal te laten belijnen door D&S Belijning.

Op deze manier weet u zeker dat de belijning met veel ervaring en de juiste productkennis aangebracht wordt. Zo krijgt u optimaal resultaat en kunt u er extra lang van genieten.

Lees onze referenties

Heeft u vooraf nog vragen? Neem dan contact op middels ons contactformulier. Als u alvast een voorproefje wilt krijgen over eerdere projecten bekijk dan onze galerij. Ook hebben wij referenties op onze website staan. Zo weet u zeker dat wij een professioneel bedrijf zijn en u het beste resultaat mogelijk krijgt in uw warehouse.

Neem contact op Offerte aanvragen

Projecten

D&S Belijning heeft al vele projecten afgerond. Klik op een van de onderstaande items om een foto impressie te bekijken van een aantal van onze projecten.