Kies uw taal
  • nl

Duurzame belijning op uw sportvloer

Neem contact op Offerte aanvragen

Is de belijning op de sportvloer in uw sporthal aan het verslijten en zoekt u daarom naar een bedrijf dat nieuwe lijnen op een duurzame manier kan aanbrengen? Wij van D&S Belijning zijn een specialist in het aanbrengen van sportbelijning. Dit doen wij zowel binnen als buiten. We belijnen de vloeren in sporthallen, sportvelden, sportterreinen, gymzalen en schoolpleinen.

Al sinds 2007 rijden wij door heel Nederland en België en brengen we sportvloer belijning en andere sportbelijning aan. Tevens belijnen we ook al jarenlang de vloeren in bedrijfshallen, fabrieken, magazijnen en parkeergarages.

Sportveld belijning

Projecten

D&S Belijning heeft al vele projecten afgerond. Klik op een van de onderstaande items om een foto impressie te bekijken van een aantal van onze projecten.

Waarom de belijning van uw sportvloer laten aanbrengen door D&S Belijning?

  • Punctueel
  • Flexibel
  • Vele jaren ervaring in sportvloeren
  • Altijd kwalitatief werk

Geïnteresseerd in nieuwe belijning op uw sportvloer of heeft u een andere sportbelijningsklus voor ons? Vraag dan gelijk een vrijblijvende offerte aan. Mocht u vragen of opmerkingen hebben voor ons mag u gerust contact opnemen.

 

Neem contact op Offerte aanvragen

Belijning bij een schoolplein
Sportvloer belijning in beeld

Belijning van de vloer in een sporthal en gymzaal

Bij sportbelijning kunt u denken aan het belijnen van de vloeren in een sportvloer, sporthal, gymzaal, sportveld, basketbalveld en schoolplein. Door onze ruime kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat het juiste product op de juiste locatie wordt toegepast. Zo verzekeren wij u dat de sportvloer belijning van de beste kwaliteit is en u er een lange tijd mee vooruit kunt.

 

Nauwkeurige sportvloer belijning

Zonder de juiste belijning heeft u niets aan een sportvloer. Met sportvloer belijning maakt u uw vloer multifunctioneel. Met de juiste belijning kunnen er namelijk ontzettend veel verschillende sporten op de vloer beoefend worden. Elke sport kan bijvoorbeeld zijn eigen lijnen in een specifieke kleur krijgen op de vloer. Dat maakt voor kinderen en jongeren het beoefenen van deze sport veiliger.

Tevens werken wij zeer nauwkeurig bij het aanbrengen van de sportbelijning. Dit is essentieel, omdat voor vele sporten strenge eisen door sportbonden worden gesteld ten aanzien van de belijning. Met onze belijning zijn de vloeren klaar voor elke sport.

Vloeren in alle vormen, maten en kleuren

Bij D&S belijning zijn belijningen in alle vormen, maten en kleuren mogelijk. Wij hebben oog voor detail en werken enkel met verfproducten van uitstekende kwaliteit. We gebruiken bijvoorbeeld voor buiten sportbelijning type 2-compontenten wegenwerf. Dit type verf is heel hard en gaat daardoor jarenlang mee.

 

Voorbeelden van mooie sportbelijning

De afgelopen jaren hebben wij veel succesvolle sportvloer belijningsprojecten afgerond. Bekijk gerust eens onze foto-impressie om een goede indruk te krijgen van onze werkzaamheden. We gebruiken diverse materialen, kleuren en vormen bij onze sportvloer belijningen. U zult merken dat alles mogelijk is bij D&S belijning.

Vraag direct een offerte aan!

Wilt u ook een multifunctionele sportvloer belijning? Laat uw vloer dan belijnen door D&S belijning. Met veel ervaring en de juiste productkennis worden de materialen aangebracht, waardoor u geniet van een optimaal resultaat. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw sportvloer? Vraag dan een offerte aan of neem contact op! D&S belijning geeft u graag advies met betrekking tot de belijning van uw sportvloer.

+31 (0)6 – 294 402 69
info@ds-belijning.nl

Neem direct contact op

Waarom is belijning in een magazijn zo van belang?

Belijning in een magazijn of bedrijfshal draagt bij aan de veiligheid. De werkomgeving van de magazijnmedewerkers wordt veiliger door middel van magazijn markering. De markeringen zorgen namelijk voor structuur en overzicht in een vol en druk magazijn. Er worden looppaden belijnd voor de magazijnmedewerkers. Zodat het duidelijk is waar ze mogen lopen en welke gedeeltes verboden terrein zijn.

Tevens werkt duidelijke belijning in een magazijn efficiëntie in de hand, omdat er efficiënt gebruik wordt gemaakt van de beschikbare ruimtes. Hierdoor vindt een snelle en doeltreffende doorstroming van het goederentransport plaats.

Overtuigt geraakt van het belang van magazijn belijning? Kom dan in contact met de specialist D&S Belijning. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Op welke plekken kunt u zoal belijning laten aanbrengen?

Op heel veel plekken kunt u belijning laten aanbrengen. Denk aan magazijnen en bedrijfshallen, maar ook plekken als schoolpleinen en sportvelden. Wij van D&S Belijning belijnen zowel binnen als buiten ondergronden. Wilt u graag weten wat wij voor uw plek kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan.

Op deze plekken brengen wij belijning aan:

Hoe nauwkeurig is de belijning van D&S op sportvelden, sportvloeren en schoolpleinen?

Onze belijning op sportvelden, sportvloeren en schoolpleinen is uiterst nauwkeurig en punctueel. De medewerkers van D&S Belijning trekken altijd strakke en duidelijke lijnen. Hier hebben wij al jarenlang ervaring mee. De nauwkeurigheid van de belijning is uiteraard belangrijk bij met name sportvloeren en sportvelden. Als de belijning niet goed zichtbaar of onduidelijk is, kunnen de sporters hun sport niet goed uitoefenen met alle gevolgen van dien.

Ook belijning op uw sportveld, sportvloer of schoolplein gewild? Neem dan contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Welke verf wordt gebruikt voor belijning?

D&S Belijning maakt voor belijning gebruik van de volgende verfsoorten: 2-componenten wegenverf en Koud Plastik. De 2-componenten wegenverf wordt ook toegepast in de wegenbouw, bij parkeergarages en verharde sportvelden. Koud Plastik is bestand tegen zeer zware verkeersbelasting. Deze verfsoorten zijn slijtvast en de verf gaat jaren mee.

Meer informatie over onze verf ontvangen? Kom dan met ons in contact of vraag alvast een vrijblijvende offerte aan.