Kies uw taal
  • nl
  • de

Belijning sportvelden

Belijning in uw sportvelden aanbrengen?

Op zoek naar een bedrijf die duurzame belijning op uw sportvelden kan aanbrengen? Dan bent u bij D&S belijning aan het juiste adres. Al sinds 2007 zijn wij gespecialiseerd in het aanbrengen sportveldbelijning, zowel binnen als buiten. We belijnen bijvoorbeeld schoolpleinen, parkeergarages, bedrijfshallen en fabrieken. Door onze ruime kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat het juiste product op de juiste locatie wordt toegepast. Zo verzekert D&S belijning u dat de belijning van de beste kwaliteit is en u er een lange tijd mee vooruit kunt!

IMG_3007IMG_4288IMG_5223IMG_2227

Sportveld belijning door D&S belijning

Bij D&S belijning zijn belijningen in alle vormen, maten en kleuren mogelijk. Wij hebben oog voor detail en werken enkel met producten van uitstekende kwaliteit. Voor onze sportveld belijning gebruiken wij met name 2-Componenten wegenverf. Deze wordt ook toegepast in de wegenbouw, bij parkeergarages en verharde sportvelden. Tegenwoordig kunnen we ook hoogwaardige watergedragen 2-componenten wegenverven aanbrengen. Tot slot gebruiken wij ook Koud Plastik voor magazijn belijning. Dit materiaal is bestand tegen zeer zware verkeersbelasting.

Nauwkeurige sportveldbelijning

Zonder de juiste belijning heeft u niets aan een sportveld. Met sportveld maakt u uw sportvloer multifunctioneel. D&S Belijning werkt zeer nauwkeurig bij het aanbrengen van sportveld belijning. Dit is essentieel, omdat voor vele sporten strenge eisen door bonden worden gesteld ten aanzien van belijning. Met de sportveld belijning van D&S belijning kunt u gegarandeerd jaren vooruit.

Vraag direct een offerte aan!

Laat uw sporthal belijnen door D&S belijning. Met veel ervaring en de juiste productkennis worden de materialen aangebracht waardoor u geniet van een optimaal resultaat. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw sportveld? Vraag dan een offerte aan of neem contact op! D&S belijning geeft u graag advies met betrekking tot de belijning van uw sportvelden.