Kies uw taal
  • nl

Sportveld belijning aanbrengen

Neem contact op Offerte aanvragen

Voor de belijning van een sportveld zit u goed bij D&S Belijning. Al sinds 2007 zijn wij gespecialiseerd in het aanbrengen van sportveldbelijning. Zowel binnen als buiten verzorgen wij de belijning voor sportvelden en sporthallen. Daarnaast belijnen we ook schoolpleinen, parkeergarages, bedrijfshallen en fabrieken.

Door onze ruime kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat het juiste product op de juiste locatie wordt toegepast. Zo verzekeren wij u dat de sportveld belijning van de beste kwaliteit is en u er een lange tijd mee vooruit kunt.

De belijning van een sportveld door D&S Belijning

  • Punctueel
  • Flexibel
  • Vele jaren ervaring
  • Altijd kwalitatief werk

Heeft u interesse in belijning voor uw sportveld? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

 

Neem contact op Offerte aanvragen

Belijning schoolplein

Nauwkeurige belijning van sportvelden

Zonder de juiste sportveld belijning heeft u niets aan een sportveld. Zo kunnen de regels van de desbetreffende sport niet worden nageleefd. En dat zou zonde zijn voor de sporters en de toeschouwers. Met belijning maakt u uw sportvloer multifunctioneel.

Wilt u ook een multifunctionele sportvloer? Laat uw sportvloer dan belijnen door D&S Belijning. De materialen worden met veel ervaring en kennis aangebracht. Hierdoor geniet u van het meest optimale resultaat.

 

Belijning voor diverse sportvelden

Wij belijnen sportveld belijning voor verschillende sportvelden. Hierbij kunt u denken aan grasvelden, velden van beton, voetbalvelden, hockeyvelden en honkbalvelden. Op welk veld u ook uw sport uitoefent, wij belijnen de velden voor u.

Strakke en duidelijke lijnen

D&S Belijning werkt zeer nauwkeurig bij het aanbrengen van de lijnen. Dit is essentieel, omdat voor vele sporten strenge eisen worden gesteld ten aanzien van sportvelden belijning. Met de professionele sportveld belijning van D&S Belijning kunt u gegarandeerd jaren vooruit. Wij trekken namelijk hele strakke en duidelijke lijnen. Ontdek het zelf!

 

“D&S Belijning is specialist in het aanbrengen van sportveldbelijningen”

Verf van uitstekende kwaliteit

Bij D&S Belijning zijn belijningen in alle vormen, maten en kleuren mogelijk. Wij hebben oog voor detail en werken enkel met producten van uitstekende kwaliteit. Voor onze sportveld belijning gebruiken wij met name 2-componenten wegenverf. Deze wordt ook toegepast in de wegenbouw, bij parkeergarages en verharde sportvelden.

Tegenwoordig kunnen we ook hoogwaardige watergedragen 2-componenten wegenverven aanbrengen. Tot slot gebruiken wij ook Koud Plastik voor magazijn belijning. Dit materiaal is bestand tegen zeer zware verkeersbelasting.

 

“Wij zijn werkzaam door heel Nederland én België. Neem nu contact met ons op!”

Sportvloer belijning in beeld
Sportveld belijning

Voorbeelden van sportveldbelijning

De afgelopen jaren hebben wij veel succesvolle sportvloer belijningsprojecten afgerond. Bekijk gerust eens onze foto-impressie om een goede indruk te krijgen van onze werkzaamheden. We gebruiken diverse materialen, kleuren en vormen bij onze sportvloer en sportveld belijningen. Alles is mogelijk bij D&S belijning.

 

Sporthal belijning

Wij brengen ook belijning aan in de sporthal. Zodat kinderen, jongeren en volwassenen veilig kunnen sporten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw sporthal? Vraag dan een offerte aan op onze website of neem contact met ons op. Wij geven u graag advies op het gebied van sportveldbelijningen.

 

Neem contact op Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Kies voor belijning van sportvelden door D&S Belijning. Met veel ervaring en de juiste productkennis worden de materialen aangebracht. Het gevolg? U geniet van een optimaal resultaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw sportveld? Vraag dan een offerte aan of neem contact op. D&S Belijning geeft u graag advies met betrekking tot de belijning van uw sportvelden.

+31 (0)6 – 294 402 69
info@ds-belijning.nl

Neem direct contact op

Waarom is belijning in een magazijn zo van belang?

Belijning in een magazijn of bedrijfshal draagt bij aan de veiligheid. De werkomgeving van de magazijnmedewerkers wordt veiliger door middel van magazijn markering. De markeringen zorgen namelijk voor structuur en overzicht in een vol en druk magazijn. Er worden looppaden belijnd voor de magazijnmedewerkers. Zodat het duidelijk is waar ze mogen lopen en welke gedeeltes verboden terrein zijn.

Tevens werkt duidelijke belijning in een magazijn efficiëntie in de hand, omdat er efficiënt gebruik wordt gemaakt van de beschikbare ruimtes. Hierdoor vindt een snelle en doeltreffende doorstroming van het goederentransport plaats.

Overtuigt geraakt van het belang van magazijn belijning? Kom dan in contact met de specialist D&S Belijning. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Op welke plekken kunt u zoal belijning laten aanbrengen?

Op heel veel plekken kunt u belijning laten aanbrengen. Denk aan magazijnen en bedrijfshallen, maar ook plekken als schoolpleinen en sportvelden. Wij van D&S Belijning belijnen zowel binnen als buiten ondergronden. Wilt u graag weten wat wij voor uw plek kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan.

Op deze plekken brengen wij belijning aan:

Hoe nauwkeurig is de belijning van D&S op sportvelden, sportvloeren en schoolpleinen?

Onze belijning op sportvelden, sportvloeren en schoolpleinen is uiterst nauwkeurig en punctueel. De medewerkers van D&S Belijning trekken altijd strakke en duidelijke lijnen. Hier hebben wij al jarenlang ervaring mee. De nauwkeurigheid van de belijning is uiteraard belangrijk bij met name sportvloeren en sportvelden. Als de belijning niet goed zichtbaar of onduidelijk is, kunnen de sporters hun sport niet goed uitoefenen met alle gevolgen van dien.

Ook belijning op uw sportveld, sportvloer of schoolplein gewild? Neem dan contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Welke verf wordt gebruikt voor belijning?

D&S Belijning maakt voor belijning gebruik van de volgende verfsoorten: 2-componenten wegenverf en Koud Plastik. De 2-componenten wegenverf wordt ook toegepast in de wegenbouw, bij parkeergarages en verharde sportvelden. Koud Plastik is bestand tegen zeer zware verkeersbelasting. Deze verfsoorten zijn slijtvast en de verf gaat jaren mee.

Meer informatie over onze verf ontvangen? Kom dan met ons in contact of vraag alvast een vrijblijvende offerte aan.