Kies uw taal
  • nl
  • de

Belijning sportterrein

Belijning op uw sportterrein laten aanbrengen?

Op zoek naar een bedrijf die duurzame belijning op uw sportterrein kan aanbrengen? Maak kennis met D&S belijning. Al sinds 2007 zijn wij gespecialiseerd in het aanbrengen van belijningen, zowel binnen als buiten. We belijnen bijvoorbeeld schoolpleinen, parkeergarages, bedrijfshallen en fabrieken. Door onze ruime kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat het juiste product op de juiste locatie wordt toegepast. Zo verzekert D&S belijning u dat de belijning van de beste kwaliteit is en u er een lange tijd mee vooruit kunt!

Neem contact op Offerte aanvragen

IMG_3007IMG_4288IMG_5223IMG_2227

Sportterrein belijning door D&S belijning

Bij D&S belijning zijn belijningen in alle vormen, maten en kleuren mogelijk. Wij hebben oog voor detail en werken enkel met producten van uitstekende kwaliteit. Voor onze sportterrein belijning gebruiken wij met name 2-componenten wegenverf. Deze wordt ook toegepast in de wegenbouw, bij parkeergarages en verharde sportvelden. Tegenwoordig kunnen we ook hoogwaardige watergedragen 2-componenten wegenverven aanbrengen. Tot slot gebruiken wij ook Koud Plastik voor sportterrein belijning. Dit materiaal is bestand tegen zware materialen en belasting.

Nauwkeurige sportterrein belijning

Zonder de juiste belijning heeft u niets aan een sportterrein. Met de juiste belijning maakt u zowel binnen- als buitensportterreinen multifunctioneel. D&S Belijning werkt zeer nauwkeurig bij het aanbrengen van sportterrein belijning. Dit is essentieel, omdat voor vele sporten strenge eisen door bonden worden gesteld ten aanzien van belijning. Met de sportterrein belijning van D&S belijning kunt u gegarandeerd jaren vooruit.

Vraag direct een offerte aan

Laat uw sportterrein belijnen door D&S belijning. De materialen worden aangebracht met veel ervaring en de juiste productkennis, waardoor u geniet van een optimaal resultaat. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw sportterrein? Vraag dan een offerte aan of neem contact op! D&S belijning geeft u graag advies met betrekking tot de belijning van uw sportterrein.

Neem contact op Offerte aanvragen

Projecten

D&S Belijning heeft al vele projecten afgerond. Klik op een van de onderstaande items om een foto impressie te bekijken van een aantal van onze projecten.

Vrijblijvende offerte