Kies uw taal
 • nl
 • de

Belijning schoolplein

Belijning op schoolplein aanbrengen

Bent u op zoek naar een bedrijf die de belijning op uw schoolplein kan aanbrengen? Bij D&S belijning bent u aan het juiste adres voor belijning op het schoolplein en meer. Wij maken van een kaal schoolplein graag middels belijning een plek vol kleur en creatieve speelmogelijkheden voor kinderen.

D&S belijning is dé specialist in het aanbrengen van belijningen, bijvoorbeeld in uw fabriekshal, op uw sportveld of in uw parkeergarage. Wij zijn gevestigd in Oosterwolde en werkzaam door heel Nederland. We voorzien ook u graag van strakke belijning. Onze vakmensen hebben oog voor detail en afwerking en zorgen ervoor dat het resultaat optimaal is!

Neem contact op Offerte aanvragen

Waarom schoolplein belijning?

Wat is een schoolplein zonder kleur? En wat is een schoolplein zonder kinderen die lekker bewegen en spelen? Maken de kinderen niet eens meer gebruik van de speeltoestellen? Dan bieden wij mogelijkheden om buiten bewegen, spelen en sport weer aan te sporen!

U kunt ervoor kiezen het plein leeg te laten op wat speeltoestellen na, maar u kunt de buitenspeelplaats ook opfleuren tot een kleurrijk geheel. Een mooi plein vol speelmogelijkheden, puur door slim en leuk belijning aan te brengen is een superhandige (en hufterproof) manier om kinderen allerlei ‘activiteiten’ te bieden op het schoolplein.

Wij verzorgen graag uw schoolplein belijning, zodat de kinderen optimaal speelplezier kunnen halen uit hun pauzes op het plein!

Sportbelijning schoolplein
Speciale projecten

Schoolplein belijning mogelijkheden

Wat we zoal met belijning op het schoolplein kunnen realiseren om sport, spel en beweging van de kinderen te stimuleren?

 • Sportbelijning voor een klein voetbalveld, trefbalveld, basketbalveld of andere sport;
 • Patronen, cijfers en figuren voor spelletjes;
 • Vrolijke kleuren, cijfers en figuren ter decoratie;
 • Belijning rondom toestellen om deze aantrekkelijker te maken;
 • Specifieke ideeën of wensen passend bij uw schoolplein.

Door kleurrijke (sport)belijning op het schoolplein toe te voegen, daagt u kinderen uit om actief te bewegen en spelletjes te spelen in de buitenlucht. Het is steeds belangrijker om kinderen actief kennis te laten maken met beweegspelletjes. Het schoolplein is hier dé uitgelezen plek voor.

Aanbrengen van belijning op uw schoolplein door D&S belijning

Bij D&S belijning zijn belijningen in alle vormen, maten en kleuren mogelijk. Wij hebben oog voor detail en werken enkel met producten van uitstekende kwaliteit. Voor onze schoolplein belijning gebruiken wij diverse producten, waaronder twee componenten wegenverf, koudplast en nalichtende glow in the dark verf. Door onze ruime kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat het juiste product op de juiste locatie wordt toegepast. Dit zorgt voor een optimaal resultaat!

Belijning op zowel binnen- als buitenlocaties

Zoals u wellicht opgemerkt heeft: belijning is onze specialiteit. Wij belijnen zowel binnen- als buitenterreinen, bijvoorbeeld:

 • Bedrijfshallen;
 • Parkeergarages;
 • Schoolpleinen;
 • Fabrieken;
 • Sportvelden.

Heeft u een specifieke wens qua ontwerp of kleur in gedachten? Of wilt u weten wat de mogelijkheden voor sportbelijning op het schoolplein of rondom speeltoestellen zijn? Laat het ons gerust weten, we kunnen u vaak direct vertellen wat de mogelijkheden voor diverse locaties zijn. Samen zorgen we er graag voor dat kinderen leuk actief kunnen buiten spelen.

Vraag direct een offerte aan!

Benieuwd naar afgeronde projecten van D&S belijning? Bekijk gerust eens onze foto-impressies en laat u overtuigen. Bent u al overtuigd van de kwaliteiten van D&S belijning? Vraag dan een offerte aan of neem contact op! D&S belijning adviseert u graag vrijblijvend over de belijning van uw schoolplein of andere binnen- of buitenlocaties. Tot uw dienst!

Neem contact op Offerte aanvragen

Waarom is belijning in een magazijn zo van belang?

Belijning in een magazijn of bedrijfshal draagt bij aan de veiligheid. De werkomgeving van de magazijnmedewerkers wordt veiliger door middel van magazijn markering. De markeringen zorgen namelijk voor structuur en overzicht in een vol en druk magazijn. Er worden looppaden belijnd voor de magazijnmedewerkers. Zodat het duidelijk is waar ze mogen lopen en welke gedeeltes verboden terrein zijn.

Tevens werkt duidelijke belijning in een magazijn efficiëntie in de hand, omdat er efficiënt gebruik wordt gemaakt van de beschikbare ruimtes. Hierdoor vindt een snelle en doeltreffende doorstroming van het goederentransport plaats.

Overtuigt geraakt van het belang van magazijn belijning? Kom dan in contact met de specialist D&S Belijning. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Op welke plekken kunt u zoal belijning laten aanbrengen?

Op heel veel plekken kunt u belijning laten aanbrengen. Denk aan magazijnen en bedrijfshallen, maar ook plekken als schoolpleinen en sportvelden. Wij van D&S Belijning belijnen zowel binnen als buiten ondergronden. Wilt u graag weten wat wij voor uw plek kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan.

Op deze plekken brengen wij belijning aan:

Hoe nauwkeurig is de belijning van D&S op sportvelden, sportvloeren en schoolpleinen?

Onze belijning op sportvelden, sportvloeren en schoolpleinen is uiterst nauwkeurig en punctueel. De medewerkers van D&S Belijning trekken altijd strakke en duidelijke lijnen. Hier hebben wij al jarenlang ervaring mee. De nauwkeurigheid van de belijning is uiteraard belangrijk bij met name sportvloeren en sportvelden. Als de belijning niet goed zichtbaar of onduidelijk is, kunnen de sporters hun sport niet goed uitoefenen met alle gevolgen van dien.

Ook belijning op uw sportveld, sportvloer of schoolplein gewild? Neem dan contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Welke verf wordt gebruikt voor belijning?

D&S Belijning maakt voor belijning gebruik van de volgende verfsoorten: 2-componenten wegenverf en Koud Plastik. De 2-componenten wegenverf wordt ook toegepast in de wegenbouw, bij parkeergarages en verharde sportvelden. Koud Plastik is bestand tegen zeer zware verkeersbelasting. Deze verfsoorten zijn slijtvast en de verf gaat jaren mee.

Meer informatie over onze verf ontvangen? Kom dan met ons in contact of vraag alvast een vrijblijvende offerte aan.