Kies uw taal
  • nl
  • de

Belijning van het parkeerterrein

Neem contact op Offerte aanvragen

Het aanbrengen van belijning op een parkeerterrein is heel belangrijk. De ruimte van de parkeerplaats wordt optimaal benut doordat er gebruik wordt gemaakt van parkeervakken. Hierdoor ontstaat een nette opstelling en er kunnen veel meer auto’s geparkeerd worden dan wanneer er geen belijning is aangebracht.

Wij hermarkeren parkeerplaatsen maar zetten ook een nieuwe parkeerplaats volledig uit aan de hand van een tekening. Hierbij geniet u van punctuele belijningen en jarenlange ervaring.

Projecten

D&S Belijning heeft al vele projecten afgerond. Klik op een van de onderstaande items om een foto impressie te bekijken van een aantal van onze projecten.

Professioneel belijnen van het parkeerterrein

  • Punctuele belijningen
  • Flexibel
  • Wegenverf in de gewenste vormen, belijning en kleuren
  • Vele jaren ervaring met markeringen
  • Altijd kwalitatief werk

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag direct een offerte aan voor meer duidelijkheid over de prijs.

Parkeerterrein belijning

Parkeerterrein belijning zorgt ervoor dat ervoor dat de ruimte optimaal benut wordt en is essentieel voor de veiligheid. Zo markeren we de parkeerplaatsen en brengen we duidelijke looppaden aan. Op deze manier zorgen we ervoor dat zowel voetgangers als automobilisten het parkeerterrein op een veilige manier kunnen gebruiken.

Wegenverf markering

We maken tijdens het aanbrengen van belijning op het parkeerterrein gebruik van wegenverf. Deze verf is namelijk uitermate geschikt voor markeringen op speelplaatsen, parkeerplaatsen en wegen. Het heeft een hoge kwaliteit en slijt heel traag. Wegenverf markeringen kunnen in alle gewenste vormen, kleuren en belijningen worden aangebracht.

Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan voor belijning van het parkeerterrein en kies voor een veilige verkeerssituatie en efficiëntie. Wanneer u vragen heeft over onze markeringenbelijningen kunt u altijd contact met ons opnemen. Vul het contactformulier in of stuur gerust een e-mail naar info@ds-belijning.nl. Graag vertellen we u meer over wat er zoal nodig is.

+31 (0)6 – 294 402 69
info@ds-belijning.nl

Neem direct contact op