Kies uw taal
  • nl

Professionele belijning in een parkeergarage in België aanbrengen

Neem contact op Offerte aanvragen

Zoekt u naar een bedrijf dat belijning in een parkeergarage in België kan aanbrengen? Maak dan kennis met D&S Belijning, met onze belijningsservice zijn wij actief in heel België en Nederland. Wij brengen allerlei soorten markeringen aan, van wegmarkeringen en sportbelijning tot belijning magazijn en bedrijfshal belijning. De belijning van een parkeerterrein in België doen wij uiterst nauwkeurig en zo efficiënt mogelijk.

Of het nu gaat om een nieuwe parkeergarage compleet belijnen aan de hand van een ontwerp of de oude, vervaagde lijnen in de parking opnieuw trekken. Wij regelen het allemaal.

Belijning van een parkeergarage in België

De belijning van een parkeergarage in België

  • Punctuele belijningen
  • Flexibel werken
  • Wegenverf in de gewenste vormen, belijning en kleuren
  • Vele jaren ervaring met belijningen en markeringen
  • Wegmarkering voor heel Nederland en België
  • Goed werk moet altijd geleverd worden

Bent u de eigenaar van een parkeergarage in België en wilt u nieuwe belijning laten aanbrengen? Kom dan in contact met D&S Belijning. U kunt gelijk een vrijblijvende offerte aanvragen. Als u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen mag u gerust contact met ons opnemen.

 

Neem contact op Offerte aanvragen

Belijning parkeerterrein in België voorbeeld
Belijning parkeerterrein in België

Voor duidelijkheid en veiligheid

Belijning op een parkeerterrein in België creëert duidelijkheid voor de bezoekers. Wegmarkeringen zorgen ervoor dat het verkeer de parkeergarage op de juiste manier in- en uitgaat. Het is voor de veiligheid van groot belang dat een bezoeker zich makkelijk kan oriënteren. De belijning van parkeerplaatsen zorgt voor een duidelijke scheiding in parkeervakken. Hierdoor ontstaat een nette opstelling.

De belijning van een parkeerterrein in België

Zonder het aanbrengen van belijning in een parkeergarage in België is onduidelijk waar bestuurders moeten rijden, of waar ze hun auto’s kunnen parkeren. Bovendien worden parkeergarages waarin de routes duidelijk aangegeven zijn meer gewaardeerd door gebruikers. De juiste wegmarkeringen hebben dus een hogere klanttevredenheid tot gevolg. Genoeg redenen om de lijnen van uw parking te laten schilderen.

Parkeerplaats belijning
Mooie belijning in een parkeergarage te België aanbrengen

Kwalitatieve en slijtvaste wegenverf

De wegmarkeringen worden aangebracht met wegenwerf. Het is natuurlijk belangrijk dat de markeringen zo lang mogelijk zichtbaar blijven op de parkeerterreinen. Daarom is kwalitatieve en slijtvaste belijning op een parkeerterrein in België onmisbaar voor een veilige doorstroming van de voertuigen. Maar ook voor de handhaving van verkeersregels in het verkeer en om onnodig oponthoud te voorkomen. Onze speciale wegenverf zorgt daarvoor.

Welke wegmarkeringen zijn er zoal mogelijk: lijnen, pijlen, nummeringen, symbolen en zebrapaden. De belijning van een parkeerplaats voor gehandicapten hoort correct te gebeuren met de juiste markeringen. Wij doen dit voor u.

Vraag een offerte aan voor de belijning van een parkeergarage in België

Nieuwe belijning in uw parkeergarage in België nodig? Wij van D&S Belijning willen deze klus graag voor u opknappen. Onze medewerkers kunnen de markeringen en wegmarkeringen in alle gewenste vormen, kleuren en belijningen aanbrengen.

Vraag daarom nu een offerte aan en maak gebruik van onze dienstverlening. Wilt u eerst uw vragen beantwoord zien worden? Stel ze dan via het contactformulier, u mag ons ook bellen of mailen.

+31 (0)6 – 294 402 69
info@ds-belijning.nl

Neem direct contact op

Waarom is belijning in een magazijn zo van belang?

Belijning in een magazijn of bedrijfshal draagt bij aan de veiligheid. De werkomgeving van de magazijnmedewerkers wordt veiliger door middel van magazijn markering. De markeringen zorgen namelijk voor structuur en overzicht in een vol en druk magazijn. Er worden looppaden belijnd voor de magazijnmedewerkers. Zodat het duidelijk is waar ze mogen lopen en welke gedeeltes verboden terrein zijn.

Tevens werkt duidelijke belijning in een magazijn efficiëntie in de hand, omdat er efficiënt gebruik wordt gemaakt van de beschikbare ruimtes. Hierdoor vindt een snelle en doeltreffende doorstroming van het goederentransport plaats.

Overtuigt geraakt van het belang van magazijn belijning? Kom dan in contact met de specialist D&S Belijning. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Op welke plekken kunt u zoal belijning laten aanbrengen?

Op heel veel plekken kunt u belijning laten aanbrengen. Denk aan magazijnen en bedrijfshallen, maar ook plekken als schoolpleinen en sportvelden. Wij van D&S Belijning belijnen zowel binnen als buiten ondergronden. Wilt u graag weten wat wij voor uw plek kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan.

Op deze plekken brengen wij belijning aan:

Hoe nauwkeurig is de belijning van D&S op sportvelden, sportvloeren en schoolpleinen?

Onze belijning op sportvelden, sportvloeren en schoolpleinen is uiterst nauwkeurig en punctueel. De medewerkers van D&S Belijning trekken altijd strakke en duidelijke lijnen. Hier hebben wij al jarenlang ervaring mee. De nauwkeurigheid van de belijning is uiteraard belangrijk bij met name sportvloeren en sportvelden. Als de belijning niet goed zichtbaar of onduidelijk is, kunnen de sporters hun sport niet goed uitoefenen met alle gevolgen van dien.

Ook belijning op uw sportveld, sportvloer of schoolplein gewild? Neem dan contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Welke verf wordt gebruikt voor belijning?

D&S Belijning maakt voor belijning gebruik van de volgende verfsoorten: 2-componenten wegenverf en Koud Plastik. De 2-componenten wegenverf wordt ook toegepast in de wegenbouw, bij parkeergarages en verharde sportvelden. Koud Plastik is bestand tegen zeer zware verkeersbelasting. Deze verfsoorten zijn slijtvast en de verf gaat jaren mee.

Meer informatie over onze verf ontvangen? Kom dan met ons in contact of vraag alvast een vrijblijvende offerte aan.