Kies uw taal
 • nl
 • de

Magazijn belijning laten aanbrengen

Neem contact op Offerte aanvragen

Wilt u magazijn belijning laten aanbrengen in uw magazijn? U bent bij D&S Belijning op de juiste plek. Al sinds 2007 zijn wij gespecialiseerd in het aanbrengen van belijningen, zowel binnen als buiten. Hierbij kunt u denken aan bedrijfshallen, fabrieken, parkeergarages en schoolpleinen. Door onze ruime kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat het juiste product op de juiste locatie wordt toegepast.

Magazijn belijning van D&S belijning

 • Punctueel
 • Flexibel
 • Vele Jaren ervaring
 • Altijd kwalitatief werk

Jarenlange ervaring in belijning

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we strakke belijning moeten aanbrengen, het maakt ons niet uit op wat voor terrein dat gebeurt. We hebben vele soorten wegenverf, waardoor u zelf kunt kiezen welke vorm, belijning en kleuren u wilt. Onze professionals leveren altijd goed werk. De belijningen zijn daardoor punctueel, zoals u dat wilt. We maken belijningen in heel Nederland en in België. Ons doel is om uw magazijn en uw medewerkers veiligheid te bieden met onze belijning.

Beste materialen

Wij maken gebruik van de beste materialen voor belijning. Dankzij deze materialen hecht de belijning zich goed op de ondergrond, waardoor het langer blijft zitten. We gebruiken 2-Componenten Wegenverf en Koud Plastik. De verf brengen we aan met een airless-machine.

Schakel onze professionele hulp in en neem contact met ons op. Wij verzekeren u dat onze belijning van de beste kwaliteit is en u er lange tijd mee vooruit kunt.

Projecten

D&S Belijning heeft al vele projecten afgerond. Klik op een van de onderstaande items om een foto impressie te bekijken van een aantal van onze projecten.

Voor een veilige werkomgeving

De belijning van uw magazijn is essentieel voor het creëren van een veilige werkomgeving. Het aanbrengen van deze lijnen is zeer belangrijk en het zorgt voor structuur. Daarnaast werkt het ook nog eens een stuk efficiënter. Goede belijning moet onder extreme omstandigheden zichtbaar blijven. Daarom werken wij met duidelijke richtlijnen bij de belijning van uw magazijn. Wij zijn dé specialist in het aanbrengen van belijningen.

Goede belijning draagt bij aan de voldoening van de wettelijke veiligheidseisen zoals vastgelegd staat in het bouwbesluit en de Arbowet. Als belijning in uw magazijn belijnen we bijvoorbeeld looppaden voor de magazijnmedewerkers. Door de belijning is het duidelijk waar zij mogen lopen en welke gedeeltes verboden terrein zijn. Die belijning is erg belangrijk, omdat magazijnmedewerkers die op verboden terrein komen risico lopen. Daarnaast is magazijn belijning efficiënt voor de doorstroming van het goederentransport. Dankzij duidelijke lijnen vindt het goederentransport sneller en doeltreffender plaats. Het aanbrengen van belijning zorgt dus min of meer voor een efficiënt verkeersplan in uw magazijn.

Andere soorten belijning

Als bedrijf dat gespecialiseerd is in belijning, brengen wij naast magazijn belijning ook voor andere soorten organisaties belijning aan. Zo belijnen we bijvoorbeeld ook schoolpleinen, sporthallen, looppaden en parkeergarages. Daarnaast maken we fietspadcoatings en doen we hier en daar speciale projecten. Naast standaard belijning brengen we dus ook bijzondere belijning aan. Wij doen ieder project met veel plezier. Wat u voor ogen hebt, maken wij.

 

“Door middel van een ruime kennis en ervaring waarover wij beschikken zorgen wij voor een uitstekend totaalpakket.”

Belijnen in alle vormen, kleuren en maten

Bij ons zijn belijningen in alle vormen, maten en kleuren mogelijk. Wij hebben oog voor detail en werken enkel met producten van uitstekende kwaliteit. Voor onze belijning gebruiken wij met name 2-componenten Wegenverf. Deze wordt ook toegepast in de wegenbouw, bij parkeergarages en verharde sportvelden.

Tegenwoordig kunnen we ook hoogwaardige watergedragen 2-componenten wegenverven aanbrengen. Tot slot gebruiken wij ook Koud Plastik voor de belijning. Dit materiaal is bestand tegen zeer zware verkeersbelasting.

Verschillende soorten magazijn belijning

Bij belijning in een magazijn kunt u onder andere denken aan de volgende aanduidingen:

 • Locatienummering;
 • Oversteekplaatsen;
 • Pictogrammen;
 • Opstelvlakken.
 • Looppaden

Vraag een offerte aan voor belijning in uw magazijn

Wilt u ook orde en veiligheid creëren in uw magazijn? Laat uw magazijn dan belijnen door D&S Belijning. Met veel ervaring en de juiste productkennis worden de materialen aangebracht waardoor u geniet van een optimaal resultaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Vraag dan een offerte aan of neem contact op. D&S Belijning geeft u graag advies met betrekking tot de belijning van uw magazijn. U kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor uw warehouse belijning.

+31 (0)6 – 294 402 69
info@ds-belijning.nl

Misschien zijn deze pagina’s ook interessant voor u:
Belijning aanbrengen | Magazijn belijning | Belijning bedrijfshal | Belijning schoolplein | Belijning sportvloeren | Koudplast markering | Aanbrengen van wegenverf

Neem direct contact op

Waarom is belijning in een magazijn zo van belang?

Belijning in een magazijn of bedrijfshal draagt bij aan de veiligheid. De werkomgeving van de magazijnmedewerkers wordt veiliger door middel van magazijn markering. De markeringen zorgen namelijk voor structuur en overzicht in een vol en druk magazijn. Er worden looppaden belijnd voor de magazijnmedewerkers. Zodat het duidelijk is waar ze mogen lopen en welke gedeeltes verboden terrein zijn.

Tevens werkt duidelijke belijning in een magazijn efficiëntie in de hand, omdat er efficiënt gebruik wordt gemaakt van de beschikbare ruimtes. Hierdoor vindt een snelle en doeltreffende doorstroming van het goederentransport plaats.

Overtuigt geraakt van het belang van magazijn belijning? Kom dan in contact met de specialist D&S Belijning. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Op welke plekken kunt u zoal belijning laten aanbrengen?

Op heel veel plekken kunt u belijning laten aanbrengen. Denk aan magazijnen en bedrijfshallen, maar ook plekken als schoolpleinen en sportvelden. Wij van D&S Belijning belijnen zowel binnen als buiten ondergronden. Wilt u graag weten wat wij voor uw plek kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan.

Op deze plekken brengen wij belijning aan:

Hoe nauwkeurig is de belijning van D&S op sportvelden, sportvloeren en schoolpleinen?

Onze belijning op sportvelden, sportvloeren en schoolpleinen is uiterst nauwkeurig en punctueel. De medewerkers van D&S Belijning trekken altijd strakke en duidelijke lijnen. Hier hebben wij al jarenlang ervaring mee. De nauwkeurigheid van de belijning is uiteraard belangrijk bij met name sportvloeren en sportvelden. Als de belijning niet goed zichtbaar of onduidelijk is, kunnen de sporters hun sport niet goed uitoefenen met alle gevolgen van dien.

Ook belijning op uw sportveld, sportvloer of schoolplein gewild? Neem dan contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Welke verf wordt gebruikt voor belijning?

D&S Belijning maakt voor belijning gebruik van de volgende verfsoorten: 2-componenten wegenverf en Koud Plastik. De 2-componenten wegenverf wordt ook toegepast in de wegenbouw, bij parkeergarages en verharde sportvelden. Koud Plastik is bestand tegen zeer zware verkeersbelasting. Deze verfsoorten zijn slijtvast en de verf gaat jaren mee.

Meer informatie over onze verf ontvangen? Kom dan met ons in contact of vraag alvast een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte