Kies uw taal
 • nl

Belijning in uw bedrijfshal aanbrengen?

Neem contact op Offerte aanvragen

Op zoek naar een bedrijf dat duurzame belijning in uw bedrijfshal kan aanbrengen? Dan bent u bij D&S belijning aan het juiste adres. Al sinds 2007 zijn wij gespecialiseerd in het aanbrengen van belijningen, zowel binnen als buiten. We belijnen bijvoorbeeld schoolpleinen, parkeergarages, parkeerterreinen, magazijnhallen, bedrijfshallen en fabrieken.

Door onze ruime kennis en ervaring zorgen we ervoor dat het juiste product op de juiste locatie wordt toegepast. Zo verzekert D&S belijning u dat de belijning van de beste kwaliteit is en u er een lange tijd mee vooruit kunt.

Belijning in uw bedrijfshal in Nederland en België

 • Punctuele belijningen
 • Flexibel werken
 • Wegenverf in de gewenste vormen, belijning en kleuren
 • Vele jaren ervaring met belijningen en markeringen
 • Markering voor heel Nederland en België
 • Goed werk moet altijd geleverd worden

Beheert u een bedrijfshal en wilt u graag nieuwe belijning laten aanbrengen? Of de oude belijning laten hermarkeren? In beide gevallen kunt u terecht bij D&S Belijning. Vraag een offerte aan als u meer informatie wenst.

 

Neem contact op Offerte aanvragen

Bedrijfshal belijning
Belijning van uw terrein

Bedrijfshal belijning aanbrengen met 2 componenten wegenverf

Bij D&S belijning zijn belijningen in alle vormen, maten en kleuren mogelijk. We hebben oog voor detail en werken enkel met producten van uitstekende kwaliteit. Voor onze bedrijfshal belijning gebruiken wij met name 2 componenten wegenverf. Deze wordt ook toegepast in de wegenbouw, bij parkeergarages en op verharde sportvelden.

Tegenwoordig kunnen we ook hoogwaardige watergedragen 2 componenten wegenverf aanbrengen. Tot slot gebruiken wij ook Koud Plastik voor magazijn belijning. Dit materiaal is bestand tegen zeer zware verkeersbelasting.

Diverse soorten bedrijfshal belijning

Bedrijfshal belijning is essentieel voor het creëren van een veilige werkomgeving. Het zorgt namelijk voor structuur. Daarnaast werkt het ook nog eens een stuk efficiënter. Bij magazijn belijning moet u denken aan de volgende aanduidingen:

  • Locatienummering;
  • Oversteekplaatsen;
  • Looppaden;
  • Pictogrammen;
  • Opstelvlakken.

Belijning op een terrein aanbrengen

Het terrein van uw bedrijf hoort ook goede belijning te krijgen. Deze belijningen dragen bij aan de voldoening van de wettelijke veiligheidseisen zoals vastgelegd in het bouwbesluit en de Arbowet. U kunt voor uw terrein belijning kiezen voor markeringen als looppaden en pictogrammen.

Belijning in uw bedrijfshal
magazijn markering aanbrengen

Belijning op het parkeerterrein en in de parkeergarage

We belijnen ook andere plekken dan bedrijfshallen en magazijnen. Zo brengen we ook markeringen aan in parkeergarages en op parkeerterreinen en parkeerplaatsen. Die markeringen zorgen voor een snellere en veilige doorstroom. Daarnaast werkt markering ook efficiëntie in de hand.

Neem contact op Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan voor goede belijning in de bedrijfshal

Wilt u ook orde en veiligheid creëren in uw bedrijfshal? Laat uw bedrijfshal dan belijnen door D&S belijning. Met veel ervaring en de juiste productkennis worden de materialen aangebracht. Waardoor u geniet van een optimaal resultaat. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Vraag dan een offerte aan of neem contact op. D&S belijning geeft u graag advies met betrekking tot de belijning van uw bedrijfshal.

+31 (0)6 – 294 402 69
info@ds-belijning.nl

Neem direct contact op

Waarom is belijning in een magazijn zo van belang?

Belijning in een magazijn of bedrijfshal draagt bij aan de veiligheid. De werkomgeving van de magazijnmedewerkers wordt veiliger door middel van magazijn markering. De markeringen zorgen namelijk voor structuur en overzicht in een vol en druk magazijn. Er worden looppaden belijnd voor de magazijnmedewerkers. Zodat het duidelijk is waar ze mogen lopen en welke gedeeltes verboden terrein zijn.

Tevens werkt duidelijke belijning in een magazijn efficiëntie in de hand, omdat er efficiënt gebruik wordt gemaakt van de beschikbare ruimtes. Hierdoor vindt een snelle en doeltreffende doorstroming van het goederentransport plaats.

Overtuigt geraakt van het belang van magazijn belijning? Kom dan in contact met de specialist D&S Belijning. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Op welke plekken kunt u zoal belijning laten aanbrengen?

Op heel veel plekken kunt u belijning laten aanbrengen. Denk aan magazijnen en bedrijfshallen, maar ook plekken als schoolpleinen en sportvelden. Wij van D&S Belijning belijnen zowel binnen als buiten ondergronden. Wilt u graag weten wat wij voor uw plek kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan.

Op deze plekken brengen wij belijning aan:

Hoe nauwkeurig is de belijning van D&S op sportvelden, sportvloeren en schoolpleinen?

Onze belijning op sportvelden, sportvloeren en schoolpleinen is uiterst nauwkeurig en punctueel. De medewerkers van D&S Belijning trekken altijd strakke en duidelijke lijnen. Hier hebben wij al jarenlang ervaring mee. De nauwkeurigheid van de belijning is uiteraard belangrijk bij met name sportvloeren en sportvelden. Als de belijning niet goed zichtbaar of onduidelijk is, kunnen de sporters hun sport niet goed uitoefenen met alle gevolgen van dien.

Ook belijning op uw sportveld, sportvloer of schoolplein gewild? Neem dan contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Welke verf wordt gebruikt voor belijning?

D&S Belijning maakt voor belijning gebruik van de volgende verfsoorten: 2-componenten wegenverf en Koud Plastik. De 2-componenten wegenverf wordt ook toegepast in de wegenbouw, bij parkeergarages en verharde sportvelden. Koud Plastik is bestand tegen zeer zware verkeersbelasting. Deze verfsoorten zijn slijtvast en de verf gaat jaren mee.

Meer informatie over onze verf ontvangen? Kom dan met ons in contact of vraag alvast een vrijblijvende offerte aan.