Kies uw taal
 • nl
 • de

Belijning bedrijfshal

Belijning in uw bedrijfshal aanbrengen?

Op zoek naar een bedrijf die duurzame belijning in uw bedrijfshal kan aanbrengen? Dan bent u bij D&S belijning aan het juiste adres. Al sinds 2007 zijn wij gespecialiseerd in het aanbrengen van belijningen, zowel binnen als buiten. We belijnen bijvoorbeeld schoolpleinen, parkeergarages, bedrijfshallen en fabrieken. Door onze ruime kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat het juiste product op de juiste locatie wordt toegepast. Zo verzekert D&S belijning u dat de belijning van de beste kwaliteit is en u er een lange tijd mee vooruit kunt!

Neem contact op Offerte aanvragen

IMG_3007thumb_IMG_5141_1024thumb_IMG_5968_1024Stralen

Bedrijfshal belijning door D&S belijning

Bij D&S belijning zijn belijningen in alle vormen, maten en kleuren mogelijk. Wij hebben oog voor detail en werken enkel met producten van uitstekende kwaliteit. Voor onze bedrijfshal belijning gebruiken wij met name 2-componenten wegenverf. Deze wordt ook toegepast in de wegenbouw, bij parkeergarages en verharde sportvelden. Tegenwoordig kunnen we ook hoogwaardige watergedragen 2-componenten wegenverf aanbrengen. Tot slot gebruiken wij ook Koud Plastik voor magazijn belijning. Dit materiaal is bestand tegen zeer zware verkeersbelasting.

Diverse soorten bedrijfshal belijning

Bedrijfshal belijning is essentieel voor het creëren van een veilige werkomgeving. Het zorgt namelijk voor structuur. Daarnaast werkt het ook nog eens een stuk efficiënter. Bij magazijn belijning moet u denken aan de volgende aanduidingen:

  • Locatienummering;
  • Oversteekplaatsen;
  • Looppaden;
  • Pictogrammen;
  • Opstelvlakken.

Vraag direct een offerte aan!

Wilt u ook orde en veiligheid creëren in uw bedrijfshal? Laat uw bedrijfshal dan belijnen door D&S belijning. Met veel ervaring en de juiste productkennis worden de materialen aangebracht waardoor u geniet van een optimaal resultaat. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Vraag dan een offerte aan of neem contact op! D&S belijning geeft u graag advies met betrekking tot de belijning van uw bedrijfshal.

Neem contact op Offerte aanvragen

Projecten

D&S Belijning heeft al vele projecten afgerond. Klik op een van de onderstaande items om een foto impressie te bekijken van een aantal van onze projecten.