Kies uw taal
 • nl

Belijning in uw bedrijfshal aanbrengen

Neem contact op Offerte aanvragen

Op zoek naar belijning voor uw bedrijfshal? Begrijpelijk, belijningen vervullen namelijk belangrijke functies in bedrijven en organisaties. Het zorgt onder andere voor veiligheid voor uw medewerkers. D&S Belijning is al sinds 2007 gespecialiseerd in het aanbrengen van belijningen en markeringen in bedrijfshallen. Naast bedrijfshallen belijnen wij ook schoolpleinen, sportvelden, parkeergarages, parkeerterreinen, magazijnhallen en fabrieken. We brengen dus zowel binnen als buiten belijning aan.

Dankzij onze ruime kennis en ervaring zorgen we voor het juiste product op de juiste locatie. Wij verzekeren u dat onze belijning voor uw bedrijfshal van de beste kwaliteit is. U kunt er daardoor ook lange tijd mee vooruit. Wilt u graag nieuwe belijning in uw bedrijfshal of magazijn laten aanbrengen? Of wilt u de oude belijning laten hermarkeren? In beide gevallen kunt u bij ons, D&S Belijning, terecht.

Waarom belijning bedrijfshal van D&S Belijning?

 • Punctuele belijning
 • We werken flexibel
 • Wegenverf in de gewenste vormen, belijning en kleuren
 • Vele jaren ervaring met belijnen en markeren
 • Wij maken markeringen voor heel Nederland en België
 • Wij leveren altijd goed werk
Bedrijfshal belijning
Belijning van uw terrein

Alle soorten en maten

Bij ons zijn belijningen in alle vormen, kleuren en maten mogelijk. Wat u nodig heeft, maken wij. We hebben oog voor detail en werken met producten van uitstekende kwaliteit. Daarbij proberen we ook veel gebruik te maken van duurzame producten. Voor de belijning van bedrijfshallen maken wij gebruik van 2-componenten wegenverf. Deze wegenverf wordt ook toegepast in de wegenbouw, in parkeergarages en op verharde sportvelden.

Sinds kort brengen we ook watergedragen 2-componenten wegenverf aan. Deze wegenverf is speciaal voor lange duurzaamheid bij zware belasting. De verf is in alle RaI kleuren verkrijgbaar en is airless te verspuiten. Voor extra bescherming tegen vuil en slijtage gebruiken we blanke lak. De verf hecht zich goed op de ondergrond en neemt weinig vuil op. Daarnaast gebruiken we Koudplastik voor de belijning in bedrijfshallen en magazijnen. Koudplastik is bestand tegen zeer zware verkeersbelasting. We kunnen het daarom bijvoorbeeld aanbrengen op bedrijfsterreinen waar veel zwaar verkeer aanwezig is. Onlangs is het bij Ikea aangebracht, vanwege de duurzaamheid van het product.

Neem contact op Offerte aanvragen

Efficiënte soorten belijning

De belijning van een bedrijfshal is essentieel voor het creëren van een veilige werkomgeving. Het zorgt voor structuur en efficiëntie. Dankzij markering wordt er bijvoorbeeld voor betere doorstroming van goederentransport gezorgd. Bij magazijn belijning kunt u denken aan onderstaande aanduidingen.

 • Locatienummering
 • Oversteekplaatsen
 • Looppaden
 • Pictogrammen
 • Opstelvlakken

Terreinbelijning

Uw bedrijfsterrein hoort uiteraard ook goede belijning te krijgen. Goede belijning draagt bij aan de voldoening van de wettelijke veiligheidseisen zoals vastgelegd in het bouwbesluit en de Arbowet. U kunt in uw bedrijfshal bijvoorbeeld met belijning duidelijk aangeven waar voetgangers mogen lopen. Deze markering kunnen wij ook aanbrengen met fluorescerende markeringsverf, zodat vluchtwegen bij stroomuitval ook zichtbaar blijven.

Daarnaast kunnen we pictogrammen aanbrengen die uw werknemers voor eventuele gevaren kunnen waarschuwen. Markering in uw bedrijfshal is de meest eenvoudige manier om veiligheid voor uw medewerkers, overzicht en ondersteuning van werkprocessen waar te maken. Daarnaast draagt het ook bij aan efficiënt gebruik van beschikbare ruimtes, denk bijvoorbeeld aan betere doorstroming.

Verschillende terreinen

We belijnen naast bedrijfshallen en magazijnen ook andere plekken waar we voor efficiëntie zorgen. We brengen ook markeringen aan in en op parkeergarages en parkeerterreinen, parkeerplaatsen, schoolpleinen, sportvelden, looppaden en fietspaden. We voeren ook speciale projecten uit wanneer de klant ons daarom vraagt. Wat u ons vraagt, maken wij waar. Heeft u een vraag of verzoek? Neem dan via onderstaande knoppen contact op of vraag een offerte aan, wij denken graag met u mee.

Belijning in uw bedrijfshal

Vraag een offerte aan

Wilt u orde en veiligheid creëren in uw bedrijfshal? Met onze ervaring, productkennis en sterke materialen zorgen we voor een optimaal resultaat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op. Wij geven u graag advies over de belijning van uw bedrijfshal.

+31 (0)6 – 294 402 69
info@ds-belijning.nl

Neem contact op Offerte aanvragen

Neem direct contact op

Waarom is belijning in een magazijn zo van belang?

Belijning in een magazijn of bedrijfshal draagt bij aan de veiligheid. De werkomgeving van de magazijnmedewerkers wordt veiliger door middel van magazijn markering. De markeringen zorgen namelijk voor structuur en overzicht in een vol en druk magazijn. Er worden looppaden belijnd voor de magazijnmedewerkers. Zodat het duidelijk is waar ze mogen lopen en welke gedeeltes verboden terrein zijn.

Tevens werkt duidelijke belijning in een magazijn efficiëntie in de hand, omdat er efficiënt gebruik wordt gemaakt van de beschikbare ruimtes. Hierdoor vindt een snelle en doeltreffende doorstroming van het goederentransport plaats.

Overtuigt geraakt van het belang van magazijn belijning? Kom dan in contact met de specialist D&S Belijning. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Op welke plekken kunt u zoal belijning laten aanbrengen?

Op heel veel plekken kunt u belijning laten aanbrengen. Denk aan magazijnen en bedrijfshallen, maar ook plekken als schoolpleinen en sportvelden. Wij van D&S Belijning belijnen zowel binnen als buiten ondergronden. Wilt u graag weten wat wij voor uw plek kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan.

Op deze plekken brengen wij belijning aan:

Hoe nauwkeurig is de belijning van D&S op sportvelden, sportvloeren en schoolpleinen?

Onze belijning op sportvelden, sportvloeren en schoolpleinen is uiterst nauwkeurig en punctueel. De medewerkers van D&S Belijning trekken altijd strakke en duidelijke lijnen. Hier hebben wij al jarenlang ervaring mee. De nauwkeurigheid van de belijning is uiteraard belangrijk bij met name sportvloeren en sportvelden. Als de belijning niet goed zichtbaar of onduidelijk is, kunnen de sporters hun sport niet goed uitoefenen met alle gevolgen van dien.

Ook belijning op uw sportveld, sportvloer of schoolplein gewild? Neem dan contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Welke verf wordt gebruikt voor belijning?

D&S Belijning maakt voor belijning gebruik van de volgende verfsoorten: 2-componenten wegenverf en Koud Plastik. De 2-componenten wegenverf wordt ook toegepast in de wegenbouw, bij parkeergarages en verharde sportvelden. Koud Plastik is bestand tegen zeer zware verkeersbelasting. Deze verfsoorten zijn slijtvast en de verf gaat jaren mee.

Meer informatie over onze verf ontvangen? Kom dan met ons in contact of vraag alvast een vrijblijvende offerte aan.